За нас

Во Визиомед, ние веруваме дека доброто здравје е најголемиот благослов и ние сме посветени да им помогнеме на нашите клиенти да го постигнат тоа.

Визија

Нашата цел е да станеме водечка фармацевтска компанија, која прави реални промени во животите на нашите клиенти.

Мисија

Се стремиме да обезбедиме нови медицински решенија за подобро здравје и квалитетен живот на пациентите и нивните семејства.

Вредности

Нашата вредност е да се грижиме за нашиот тим, пациентите и клиентите, секогаш со етика и фокус на долгорочните односи.

Иновација

Посветени сме да креираме и тестираме нови, практични решенија за подобрување на здравствените резултати.


Визиомед е компанија посветена на здравствените работници, вклучувајќи лекари, фармацевти и маркетери, обединети во заедничка цел да се обезбеди најдобрата можна грижа за здравјето на корисниците.

Со нашето долгогодишно искуство во фармацевтската индустрија, нудиме уникатен спој на знаење, практичност, квалитет и професионални совети, сето тоа поткрепено со вистинска грижа за благосостојбата на нашите корисници.Наша визија е да станеме фармацевтска компанија која има позитивно влијание врз животот на пациентите. Наша цел е да понудиме нови и ефективни решенија за подобри здравствени резултати и подобар квалитет на живот.

Етиката и одговорноста се во основата на сè што правиме и се стремиме да ги одржиме највисоките етички стандарди во сите наши постапки. Нашиот фокус на иновациите нè тера да бараме и тестираме нови решенија, а нашата посветеност да ги задоволиме медицинските потреби значи дека постојано го следиме фармаколошкиот пејзаж. Го цениме партнерството и довербата и секогаш бараме нови и иновативни здравствени производи што ќе ги донесеме на македонскиот пазар.

Години искуство 14+
Категории на производи 5
Производи на пазарот 17
Задоволни купувачи 100,000+