неколку зборови за Визиомед

За Нас

Во Viziomed, ние веруваме дека доброто здравје е најголемиот благослов и ние сме посветени да им помогнеме на нашите клиенти да го постигнат тоа.

Viziomed е компанија посветена на здравствените работници, вклучувајќи лекари, фармацевти и маркетери, обединети во заедничка цел да се обезбеди најдобрата можна грижа за здравјето на корисниците. 

Со нашето долгогодишно искуство во фармацевтската индустрија, нудиме уникатен спој на знаење, практичност, квалитет и професионални совети, сето тоа поткрепено со вистинска грижа за благосостојбата на нашите корисници.

Наша визија е да станеме фармацевтска компанија која има позитивно влијание врз животот на пациентите. Наша цел е да понудиме нови и ефективни решенија за подобри здравствени резултати и подобар квалитет на живот.

Етиката и одговорноста се во основата на сè што правиме и се стремиме да ги одржиме највисоките етички стандарди во сите наши постапки. Нашиот фокус на иновациите нè тера да бараме и тестираме нови решенија, а нашата посветеност да ги задоволиме медицинските потреби значи дека постојано го следиме фармаколошкиот пејзаж. Го цениме партнерството и довербата и секогаш бараме нови и иновативни здравствени производи што ќе ги донесеме на македонскиот пазар.

 
0
години на пазарот

Viziomed е основана во 2009 година

0
категории

Покриваме 6 категории на здравствени состојби

0
производи на пазарот

Имаме богато портфолио кое постојано се проширува

0
задоволни купувачи

Веруваме дека доброто здравје е најголемиот благослов и сме посветени да им помогнеме на нашите клиенти да го постигнат

Пријави се за нашиот newsletter!

* означува задолжително