Дигестивен систем

Stomachon е медицинско средство кое помага за ублажување на симптомите од синдромот на нервозно дебело црево (IBS), што е функционално гастроинтестинално нарушување кое може да предизвика различни дигестивни проблеми. Неговите активни состојки работат заедно за да ги ублажат симптомите како што се прекумерни гасови во стомакот, болка, надуеност, подригнување, дијареа и констипација. Од друга страна, Livuron Forte е додаток на исхраната кој помага да се врати нормалната функција на црниот дроб и да се обнови неговото ткиво. Заболувањата на црниот дроб можат да бидат предизвикани од различни фактори, како што се хепатитис, консумирање алкохол, употреба на дрога и метаболички синдром. Livuron Forte содржи шест активни состојки кои делуваат синергистички за да го смират воспалението, да го нормализираат нивото на ензимите од црниот дроб, да ги стабилизираат клеточните мембрани и да ја стимулираат регенерацијата на клетките и ткивата.