Дишни патишта

Брендот Nasaleze нуди неколку природни назални прашоци што не содржат лекови и кои обезбедуваат олеснување на различни респираторни состојби. Nasaleze PM Shield ги штити носните канали од штетните ПМ честички користејќи природна мешавина од целулоза во прав и масло од нане. Nasaleze Cold and Flu обезбедува брзо и ефикасно ослободување од симптомите на настинка и грип користејќи уникатна мешавина од целулоза и масло од пеперминт. Nasaleze Children's Allergy е природно решение кое обезбедува брзо и ефикасно ослободување од симптомите на алергија кај децата што користи природна целулоза и ксилитол. Nasaleze Allergy е назален прав што не содржи лекови, кој ги фаќа и отстранува алергените пред тие да предизвикаат алергиска реакција, што го прави безбедна и природна опција за управување со симптомите на алергија.