Гинекологија

Три производи поврзани со репродуктивното здравје на жените. Silaut е медицинско средство кое обезбедува заштитна бариера за третман на интраепителни микролезии предизвикани од хуман папилома вирус (ХПВ). Може да помогне во контролата на цервиковагиналните нормални зони на трансформација, да се третираат воспалителни и дистрофични заболувања и да се обноват нормалните физиолошки услови по дијатермокоагулација или колпоскопија. Тестот за овулација Ovula е многу прецизен и сигурен тест дизајниран да им помогне на жените да ги одредат нивните најплодни денови за зачнување преку откривање на нивото на лутеинизирачки хормон (LH) во урината. Surelab Ultra Early Midstream Pregnancy е домашен тест за бременост дизајниран да ја открие бременоста во раните фази со висока стапка на точност. Тој е дизајниран за лесно користење и практичност, елиминирајќи ја потребата од скапи консултации и состаноци.