Производи

Stomachon

Медицинско средство кое помага во ублажување на симптомите од прекумерни гасови во стомакот, болка, надуеност, подригнување, дијареа и констипација кај пациенти со синдром на нервозно дебело црево (IBS).

Поврзани производи