10/05/2023

Алергии – симптоми, третмани и се што треба да знаете

Што претставуваат алергиите?Алергиите се сложен имунолошки процес во човечкиот организам што настануваат како резултат на влијанието на различни типови супстанци, наречени алергени. Човекот, во текот на […]